• Hoofdsponsor Subsponsor Subsponsor
 • WINST VOOR ONZE MO13 LEEUWINNEN

  30 sep 2019
  |
  • 0
 • WINST VOOR ONZE MO13 LEEUWINNEN
  Vandaag zaterdag 28 september stond alweer de 2e competitiewedstrijd op het programma voor de meiden van MO13. Na 3x achter elkaar gespeeld te hebben tegen ACV, speelden de meiden nu tegen de meiden met roze sokken van SVO/BDE. Na een goede warming up begonnen de meiden aan de wedstrijd. Het eerste gedeelte van de wedstrijd waren beide teams aan elkaar gewaagd. Daarna zag je toch wel dat onze meiden iets sterker waren en kansen begonnen te creëren. Een poging van Zoë G. belandde naast het doel. Door een mooie aanval over links via Hilde en Zoë G. kon Merel via een counter ervandoor, maar helaas door een mooie lob van Merel belandde de bal net naast het doel. Daarna kwam er weer een aanval via Merel die de bal naar Zoë G. speelde, maar het schot van Zoë G. werd helaas door de keeper geblokt. Af en toe kwam er een aanval van de tegenstander, maar die werden goed gepareerd door de verdediging achterin. De meiden bleven druk zetten, maar een schot van zowel Zoë G. als van Merel gingen naast het doel.

  RUST

  Na de rust gingen onze meiden verder met druk uitoefenen op de tegenstander. Via een mooie counter van Hilde kon Femke de 1-0 scoren. Eindelijk de nul van het scorebord af. Na een goede opbouw vanuit de achterhoede wist Merel via een voorzet de bal naar Femke te passen. Femke kon er net niet bij, maar gelukkig was daar Benthe. Haar schot belandde helaas in de handen van de keepster. Onze meiden wilden graag nog meer doelpunten zien. Via een één-tweetje met Benthe wist Merel de 2-0 op het scorebord te zetten. De kansen bleven komen, maar het lukte niet om de bal in het net te krijgen. Via weer een één-tweetje met Merel wist Femke op doel te schieten, maar helaas werd deze bal ook door de keeper gestopt. Via een aanval over de rechterkant wist Lieke er mee vandoor te gaan. Helaas kwam het schot van Merel op het dak van de doel terecht. Ook in deze helft kwam af en toe een aanval op het ons doel van de tegenstander. Eén gevaarlijk schot van hun belandde naast het doel van onze keepster Lisa. Met nog weinig minuten op de klok te gaan ging een schot van Zoë G. net over het doel. Via een mooie pass van Hilde van achteruit wist Merel er met een counter van door te gaan. Helaas lukte het haar niet om de 3-0 te scoren. Haar schot belandde in de handen van de keepster. De laatste minuten hadden de meiden in de achterhoede alles goed op orde om geen tegendoelpunt te krijgen. Er werd goed verdedigd door iedereen, met name door onze Hilde die we niet kunnen missen achterin.

  De eindstand bleef 2-0 voor onze leeuwinnen, wederom 3 punten op zak. Aanstaande zaterdag spelen de meiden thuis om 09.30 tegen koploper MOVV. Hopen op een mooie en spannende wedstrijd. Veel publiek en aanmoedigingen zou leuk zijn! Tot zaterdag!