• Winst voor Nieuw Buinen 1!

1 mrt 2020
    |
    • 0
  • Vandaag hebben de mannen van onze hoofdmacht gewonnen met 1-0 van naaste concurrent Veendam 1894. Vlak voor rust wist Roy Feiken een penalty te benutten die gegeven werd na een overtreding in het strafschopgebied op Mark Schreuder. Na de rust probeerde Veendam de gelijkmaker te forceren maar grote kansen deden zich niet voor. Eddie Schoenmaker kreeg nog wel een goede kans om de 2-0 te maken maar maakte dit helaas niet af. Volgende week staat de belangrijke thuiswedstrijd op het programma tegen SC Stadskanaal dat vandaag met 1-2 won van koploper Germanicus. De foto’s van deze wedstrijd zijn gemaakt door Bartje Fotografie en meer foto’s zijn te vinden op https://bartjefoto.jouwweb.nl/sport/sport-2020/vv-nieuw-buinen-veendam-1894