• Wedstrijdverslag HS'88 JO11-1JM tegen Nieuw Buinen JO11-1

9 okt 2021
  • De start van de wedstrijd gaat gelijk op met een aantal kansen op ieder doel. De eerste helft heeft Nieuw Buinen het geluk niet aan zijn kant. De kansen zijn er wel maar de doelpunten blijven helaas uit. HS'88 weet het doel goed te bereiken en met een tussenstand van 6-0 maakt maken de teams zich op voor de tweede helft.

De rust heeft Nieuw Buinen goed gedaan. In de tweede helft lukt het HS'88 niet meer om te scoren. Nieuw Buinen kan terugkijken op een goede tweede helft met een doelpunt voor Rutger en een doelpunt voor Lars.

De eerste helft verloren, de tweede helft gewonnen. Het was een spannende wedstrijd en het team heeft veel inzet en voetbalplezier getoond. Complimenten aan de jongens!