• Grote Clubactie Koop nu je loten
 • Nieuw Buinen MO13-1 wint diep in extra tijd

  3 nov 2019
  |
  • 0
 • Zaterdag 2 november moesten de dames van MO13 aantreden tegen de dames uit Zweeloo.
  Na een goede warming up kon de wedstrijd van start gaan op het hoofdveld van de Buunerdrome.
  De eerste helft ging het spel op en neer en was er weinig krachtverschil tussen de beide ploegen.
  Merel kwam er een paar keer goed door maar de scherpte miste bij de afwerking bij Femke en Sanne. Uitgespeelde kansen waren er ook weinig voor de dames uit Zweeloo mede door het goede verdedigingswerk van Hilde, Jasmijn , Zoe en Floor.
  Na de Thee (ranja) kwamen Fleur, Manon en Lieke erin en begonnen de buunermondster dames steeds meer kansen te creeren. Vaak werd er goed gecombineerd over de linkerkant met Zoe Goos en Merel wat leidde tot een steeds groter aantal kansen. Helaas voor ons team was de keepster van vv Sweel in topvorm en ranselde het ene na het andere schot uit de goal. Onze keepster Lisa had daarentegen een rustige middag want de spaarzame uitbraken van de dames uit Zweeloo werd door onze verdediging vakkundig in de kiem gesmoord. In de 89e minuut viel eindelijk de verlossende goal . Na een voorzet van Dewi kreeg Benthe de bal voor haar rechter en die krulde de bal schitterend over de keepster heen. De Buunermondster dames hebben de 3 punten dik verdiend aangezien ze er in bleven geloven en streden voor elke bal.
  Volgende week moet MO13 -1 uit tegen SJO Coendersborg. (Er wordt gekeken of we een bus kunnen regelen voor de supporters ;) )