• VriendenLoterij steunt vv Nieuw Buinen

25 nov 2020
  • VriendenLoterij steunt vv Nieuw Buinen met € 5.000,00

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij! Wij zijn benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangen daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. Wij gaan het geld gebruiken om het sportpark te verduurzamen door onder andere zonnepanelen te installeren en de veldverlichting te vervangen voor duurzame ledverlichting.

Siert van der Laan over deze prijs: “Geweldig! We gaan ons sportpark verduurzamen door middel van het installeren van 166 zonnepanelen en door de veldverlichting te vervangen voor duurzame ledverlichting.”

‘Clubs van de Week’

Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2020 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Clubs kunnen zich nog tot en met 30 november aanmelden via www.clubsvandeweek.nl.

KLIK HIER OM HET FILMPJE TE BEKIJKEN WAARIN WE HET GELD IN ONTVANGST NEMEN