• Hoofdsponsor Subsponsor Subsponsor
  • Verkiezing van het jaar 2022

20 jan 2023
  • Gisteravond vond de jaarlijkse uitreiking van de sportverkiezing van het jaar 2022 plaats in het gemeentehuis in Exloo. Dit jaar kon je voor het eerst ook een vrijwilliger van je club voordragen om eens in het zonnetje te laten zetten voor het vrijwilligerswerk dat iemand doet voor een vereniging. Wij hebben Hinny Fransen voorgedragen omdat ze al 33 (!) jaar als vrijwilliger inzetbaar is voor onze club. Wij waarderen haar enorm en haar werkzaamheden zijn van onschatbare waarde.

Hinny was blij verrast dat ze was opgegeven en genoot dankbaar van de toespraak die voor haar werd gehouden. Ze kan terugkijken op een mooie avond met een hapje en drankje en een dikverdiend bos bloemen.

En ook namens ons allemaal: Hinny dank je wel voor alles wat je voor vv Nieuw Buinen doet!