• Vader en dochter nemen keepsters onder hun hoede

30 mei 2021
  • Wij zijn erg verheugd kunnen mededelen dat wij de zeer ervaren keepertrainer Derk Piebes bereid hebben gevonden om de keepsters van onze meidenafdeling onder zijn hoede te nemen. Samen met zijn dochter Vera, die eveneens het talent voor het keepen in het bloed heeft, gaat hij de keepsters van vv Nieuw Buinen de nodige technieken bijbrengen om een goede keepster te worden en zal hij zijn dochter de skills leren om een goede keepertrainer te worden.

Derk is al jaren verbonden aan onze club. Hij was in zijn jongere jaren de keeper van ons eerste elftal en later werd hij trainer van een meidenteam, wat hij volgend seizoen ook nog steeds blijft doen. Tevens is hij de keepertrainer van onze senioren en tot vorig jaar keepte hij nog wekelijks bij ons derde elftal, maar helaas maakte een ernstige blessure een einde aan zijn actieve keepersloopbaan. Vera voetbalt al sinds de O8 bij onze vereniging en is dus ook 'kind aan huis' bij ons.

Wij wensen beide veel succes!