• Vacatures Technische staf Nieuw Buinen 1

22 jun 2022
  • Vacatures: Invulling technische staf selectie Nieuw Buinen 1

Voor het seizoen 2022-2023 heeft vv Nieuw Buinen nog een aantal openstaande vacatures.

Bij vv Nieuw Buinen heerst een open cultuur waarin doorontwikkeling van talent en vernieuwing centraal staan. De club telt ongeveer 250 leden en het 1e elftal komt uit in de 3e klasse. De selectie traint op dinsdag- en donderdagavond en de wedstrijden worden op zondag gespeeld.

vv Nieuw Buinen is naarstig op zoek naar personen die de mooie uitdaging om er een mooi seizoen van te maken aan willen gaan, samen met onze nieuwe hoofdtrainer Hindrik Snijders. Het betreft de volgende vacatures:

Elftalbegeleider eerste elftal
    Assistent-trainer eerste elftal
    Verzorger / Sportmasseur
    Assistent-scheidsrechter / Grensrechter eerste elftal

Wil jij je eerste stappen zetten als assistent-trainer / elftalbegeleider / verzorger of assistent-scheidsrechter en ervaring opdoen om je carrière te starten óf ben jij de ervaren man die op zoek is naar een mooie en nieuwe uitdaging, solliciteer dan via secretaris@vvnieuwbuinen.nl

Profiel elftalbegeleider eerste elftal:
    • Begeleiden van het elftal op wedstrijddagen in de breedste zin van het woord.
    • Correct invullen van het digitale wedstrijdformulier.
    • Zorgdragen voor de materialen benodigd voor de wedstrijden.
    • Contactpersoon voor de spelers van het elftal betreffende niet voetbaltechnische aangelegenheden. Gevraagd en ongevraagd.
    • Representatief ontvangen van de begeleiding van de tegenstander voor de wedstrijd.
    • Mee organiseren van zaken als programma winter en voorbereiding, groepsactiviteiten etc.

Profiel assistent-trainer eerste elftal
    • Ondersteunen van de hoofdtrainer.
    • In samenspraak met de hoofdtrainer 1e elftal het verzorgen van de trainingen van het de selectie.
    • Het stimuleren en erop toezien dat spelers zich ten opzichte van eigen begeleiding, medespelers, tegenstanders, scheidsrechters en publiek in woord en gebaar correct gedragen en in voorkomende gevallen spelers terechtwijzen en eventueel maatregelen treffen.
    • Naast het voetballen een verbindende, stimulerende rol in sociale activiteiten (voorbeeldrol).
    • Een gevolgde trainerscursus of ervaring met het trainen of assisteren van een seniorenelftal is een pré.

Profiel Verzorger / sportmasseur:
    • Sportverzorging voorafgaand aan trainingen en wedstrijden (tapen, masseren, etc.)
    • Aanwezigheid bij trainingen en wedstrijden.
    • Eerste aanspreekpunt bij blessures.
    • Eerste indicatie (beoordelen en aanpak) blessures.
    • Contactpersoon trainer(s) aangaande blessures en inzetbaarheid spelers.
    • Budgetverantwoordelijke voor medische sportverzorgingsmaterialen.
    • In bezit van diploma sportmassage of bereidheid tot volgen van een opleiding.
    • Affiniteit met voetbal.
    • Een (afgeronde) opleiding fysiotherapie is een pré.

Profiel assistent-scheidsrechter / grensrechter 1e elftal:
    • Fungeren als assistent scheidsrechter / grensrechter tijdens wedstrijden van het 1e elftal.
    • Voldoende kennis van de spelregels.
    • Representatieve houding.
    • Minimaal 18 jaar oud.
    • Je verkeert in een redelijke conditie om de functie naar behoren te kunnen invullen.