• Medewerker Facilitaire Dienst

Voetbalvereniging Nieuw Buinen is naarstig op zoek naar een medewerker facilitaire dienst die o.a. de kleedkamers op een doordeweekse ochtend/middag, bij voorkeur op maandag kan schoonmaken. Na iedere wedstrijddag (zaterdag en zondag) worden de kleedkamers bezemschoon achtergelaten, maar er blijft een gedegen schoonmaak nodig.

TAAKOMSCHRIJVING

• aanvegen en dweilen van de vloeren
    • reinigen van de afvoerputjes
    • reinigen van de toiletten
    • legen van de vuilnisbakken en voorzien van een nieuwe vuilniszak
    • aanvullen van toiletpapier (indien nodig)
    • periodiek reinigen van tegelwanden in douchegedeelte en toiletten (om de week)
    • reinigen van het wedstrijdsecretariaat (vegen, dweilen, aanrecht schoonmaken)

Wat zijn de verdiensten?
    Voor de werkzaamheden stelt voetbalvereniging Nieuw Buinen een vrijwilligersvergoeding per maand beschikbaar voor de duur van 10 maanden per voetbalseizoen.

Interesse?
    Heb je interesse, laat het ons dan zo snel mogelijk weten door een email te sturen naar bestuur@vvnieuwbuinen.nl of te bellen met Jan Rijkens via 06 – 30 72 65 22.