• Technische staf Nieuw Buinen 1 bijna gevuld

1 aug 2022
  • Met ingang van het komende seizoen heeft onze hoofdtrainer Hindrik Snijders de volgende staf tot zijn beschikking:

Leroy Bunk als assistent-trainer. Leroy heeft zijn gehele jeugd bij onze vereniging gevoetbald, is jeugdtrainer bij ons geweest en dus zeker geen vreemde binnen onze club. Hij is 31 jaar, zeer enthousiast om te starten en heeft ambities om zich te ontwikkelen als trainer.

Jos Bodde als teammanager. Jos komt mee met zijn zoon Leon die de overstap heeft gemaakt van Buinen naar ons. Jos heeft in het verleden vaker de rol van teammanager op zich genomen en daarmee hebben we een ervaren teammanager weten binnen te halen.

Michael Lungu als verzorger. Michael is gediplomeerd fysiotherapeut en heeft veel zin om te beginnen aan zijn nieuwe job als verzorger bij onze vereniging.

De enige vacature die nog open staat is die van assistent-grensrechter. Daarvoor hebben wij helaas nog niemand kunnen vinden. Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van een jong enthousiast team rondom het eerste elftal en ben je beschikbaar om iedere zondagmiddag te vlaggen bij de wedstrijden van het eerste dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie waarin jij jezelf voorstelt. Een reiskostenvergoeding is bespreekbaar. Stuur je sollicitatie naar info@vvnieuwbuinen.nl.