• Scheidsrechtersaanstellingen komende week

14 Dec14:00AfgeschermdNieuw Buinen VR1 - Borger VR1
    14 Dec11:45Stuut, J. (Johan)Nieuw Buinen MO19-1 - Gieten MO19-1
    15 Dec10:00Blaauwgeers, P.J.M. (Paul)vv Sweel 3 - Nieuw Buinen 2
  • Word ook scheidsrechter!

Elk jaar worden er 750.000 voetbalwedstrijden gespeeld. De scheidsrechter helpt, in samenwerking met trainers en spelers, deze wedstrijden in goede banen te leiden. Een belangrijke rol dus! Lijkt fluiten jou leuk? Probeer het gewoon! Zonder scheidsrechters kunnen er namelijk geen wedstrijden gespeeld worden.

Wil jij ook beginnen met fluiten? Zoek contact met de scheidsrechterscoördinator van onze club. Zij kan jou verder helpen. Ook is het verstandig om een ervaren scheidsrechter van de club, mee te laten kijken bij je eerste wedstrijden.

Cursus pupillenscheidsrechter
    Je kunt het beste beginnen met het fluiten van pupillenwedstrijden. Dit kan al vanaf 12 jaar. Wil je goed voorbereid beginnen aan je eerste wedstrijd? Dan kun je een cursus pupillenscheidsrechter gaan doen. Tijdens deze cursus leer je de basistechnieken van het fluiten. Vervolgens doe je meer ervaring op bij je eigen club. Klik hier voor meer informatie.

Toe aan een volgende uitdaging? Dan kan je vanaf 14 jaar 11 tegen 11-wedstrijden gaan fluiten. De cursus verenigingsscheidsrechter sluit hier goed op aan. Tijdens de cursus leer je bijvoorbeeld over buitenspel, hoe je het beste kunt lopen en doe je veel spelregelkennis op. Klik hier voor meer informatie.

Om je op weg te helpen, kun je hier alle spelregels vinden.

Wil je meer informatie over het fluiten bij vv Nieuw Buinen neem dan contact op met onze scheidsrechterscoördinator.

Scheidsrechterscoördinator Cindy de Vries 06 - 44 91 15 30 | wedstrijden@vvnieuwbuinen.nl

• Vacature Scheidsrechter coördinator m/v

VACATURE SCHEIDSRECHTER COÖRDINATOR M/V
    vv Nieuw Buinen is op zoek naar iemand die scheidsrechter coördinatie op zich wil nemen.
    Wekelijks worden er op zaterdag en zondag wedstrijden bij onze club gespeeld, van de allerjongste spelers tot de senioren, die voorzien moeten worden van een gedegen scheidsrechter.

FUNCTIEOMSCHRIJVING
    Als scheidsrechter coördinator houd jij je bezig met de arbitrage van vv Nieuw Buinen. Je stuurt de verenigingsscheidsrechters en de scheidsrechterbegeleider aan en werkt in overleg met het jeugd- en hoofdbestuur. Enige jaren ervaring als scheidsrechter is een pré maar geen must.

ROL EN VERANTWOORDELIJKHEDEN
    De scheidsrechter coördinator is verantwoordelijk voor de uitvoering van het arbitragebeleid van de vereniging. Je bewaakt de kwaliteit van de arbitrageactiviteiten van de vereniging en zet je in om deze verder te ontwikkelen. Daarnaast onderhoud je een relatie met de KNVB op het gebied van arbitrage.

KERNTAKEN
    • Inplannen van beschikbare scheidsrechters op de geplande wedstrijden
    • Ervoor zorgen dat iedere wedstrijd is voorzien van een scheidsrechter
    • Werkt samen met de wedstrijdsecretaris
    • Scheidsrechters begeleiden daar waar nodig
    • Is aanspreekpunt voor de vereniging wat betreft arbitragezaken
    • Op de hoogte blijven van de actuele arbitrageregels
    • Op de hoogte blijven van het externe (KNVB) opleidingsaanbod en zich inzetten voor het interne opleidingsaanbod
    • Tuchtzaken afhandelen van zowel scheidsrechters als spelers van vv Nieuw Buinen

WAT LEVERT HET OP?
    • Heel veel plezier
    • Je levert een wezenlijke bijdrage aan het voetbalplezier van de hele vereniging, want zonder scheids GEEN voetbal!

Interesse?
    Heb je interesse en/of vragen, stel ze gerust aan Cindy de Vries 06 – 44 91 15 30 of stuur een email naar wedstrijden@vvnieuwbuinen.nl We hopen dat deze functie snel ingevuld gaat worden want vele handen maken licht werk.