• VACATURE SCHEIDSRECHTER COORDINATOR M/V

vv Nieuw Buinen is op zoek naar iemand die scheidsrechter coördinatie op zich wil nemen.
    Wekelijks worden er op zaterdag en zondag wedstrijden bij onze club gespeeld, van de allerjongste spelers tot de senioren, die voorzien moeten worden van een gedegen scheidsrechter.

FUNCTIEOMSCHRIJVING
    Als scheidsrechter coördinator houd jij je bezig met de arbitrage van vv Nieuw Buinen. Je stuurt de verenigingsscheidsrechters en de scheidsrechterbegeleider aan en werkt in overleg met het jeugd- en hoofdbestuur. Enige jaren ervaring als scheidsrechter is een pré maar geen must.

ROL EN VERANTWOORDELIJKHEDEN
    De scheidsrechter coördinator is verantwoordelijk voor de uitvoering van het arbitragebeleid van de vereniging. Je bewaakt de kwaliteit van de arbitrageactiviteiten van de vereniging en zet je in om deze verder te ontwikkelen. Daarnaast onderhoud je een relatie met de KNVB op het gebied van arbitrage.

KERNTAKEN
    • Inplannen van beschikbare scheidsrechters op de geplande wedstrijden
    • Ervoor zorgen dat iedere wedstrijd is voorzien van een scheidsrechter
    • Werkt samen met de wedstrijdsecretaris
    • Scheidsrechters begeleiden daar waar nodig
    • Is aanspreekpunt voor de vereniging wat betreft arbitragezaken
    • Op de hoogte blijven van de actuele arbitrageregels
    • Op de hoogte blijven van het externe (KNVB) opleidingsaanbod en zich inzetten voor het interne opleidingsaanbod
    • Tuchtzaken afhandelen van zowel scheidsrechters als spelers van vv Nieuw Buinen

WAT LEVERT HET OP?
    • Heel veel plezier
    • Je levert een wezenlijke bijdrage aan het voetbalplezier van de hele vereniging, want zonder scheids GEEN voetbal!

Interesse?
    Heb je interesse en/of vragen, stel ze gerust aan Cindy de Vries 06 – 44 91 15 30 of stuur een email naar wedstrijden@vvnieuwbuinen.nl We hopen dat deze functie snel ingevuld gaat worden want vele handen maken licht werk.