• Oranjefestival

21 apr 2022
  • vv Nieuw Buinen organiseert wederom uniek Oranjefestival!

Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar de lokale voetbalvereniging. Zij gaan daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Om geïnteresseerde jongens en meiden de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseren wij op woensdag 4 mei van 14.00 – 16.00 uur een uniek Oranjefestival voor kinderen van 4 t/m 12 jaar op Sportpark Buunerdrome.

Voetballen als Oranje!
    De spelers van Oranje en speelsters van de OranjeLeeuwinnen ondersteunen deze festivals, ook zij zijn namelijk ooit begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart!

Aanmelden
    Aanmelden voor de activiteit is heel makkelijk. Op het platform www.knvb.nl/alsoranje staan alle Oranjefestivals vermeld en wanneer je zoekt op Nieuw Buinen komt ons Oranjefestival naar voren. Daar vind je dan de mogelijkheid om je in te schrijven. Vanuit vv Nieuw Buinen volgt dan een bevestiging en daarna meer informatie over het Oranjefestival.

Meer informatie of vragen ?
    Mocht je meer informatie of vragen hebben kan je altijd met Jacqueline Huiting contact opnemen. Dit kan via info@vvnieuwbuinen.nl.