• Nieuwe Vrijwilligerscommissie

12 dec 2019 Beheerder
  • NIEUWE VRIJWILLIGERSCOMMISSIE

Achter de schermen waren ze al enige tijd bezig om voorbereidingen te treffen voor de commissie, maar vanaf heden kunnen ze ook echt gepresenteerd worden. Greta Deuring en Liesbeth Schoonveld vormen vanaf heden de nieuwe vrijwilligerscommissie!

Greta en Liesbeth zullen zich voornamelijk bezighouden met de werving, selectie en binding van vrijwilligers binnen onze vereniging. Greta is inmiddels een bekend gezicht binnen de vereniging en heeft als vrijwilliger ook al diverse taken uitgevoerd. Liesbeth is nog iets minder bekend binnen de vereniging en stelt zich via deze weg graag aan jullie voor.

Hallo mijn naam is Liesbeth Schoonveld-Herbers. Werkzaam bij Herbers F.A.A. getrouwd en moeder van een zoon en dochter.

Helemaal onbekend bij jullie club maar zijdelings betrokken door mijn schoonzoon Kevin Koerts. Door de gesprekken met Kevin en Tim van der Veen ben ik enthousiast geworden om iets voor de club te gaan doen.

Zo ben ik ben sinds begin van het seizoen betrokken bij de vrijwilligerscommissie. Binnen deze commissie willen we proberen een gezond vrijwilligersbestand op te bouwen en wat nog belangrijker is: te behouden. Door mijn vrijwilligerswerk bij Museumspoorlijn STAR heb ik de nodige ervaring opgedaan en probeer dit te gebruiken bij deze functie.

Verder hoop ik dat we elkaar een keertje tegen komen en kunnen ontmoeten hoewel mijn meeste werk achter de schermen zal zijn.

Groeten Liesbeth

Wil jij nou graag vrijwilliger worden van vv Nieuw-Buinen, neem dan contact op met de vrijwilligerscommissie! De vrijwilligerscommissie is te bereiken via vrijwilligerszaken@vvnieuwbuinen.nl