• Nieuwe hoofdtrainer vastgelegd

29 jan 2020 Beheerder
  • V.V. NIEUW BUINEN PRESENTEERT NIEUWE HOOFDTRAINER VOOR KOMEND SEIZOEN

Loewi Piebes zal met ingang van het nieuwe seizoen als hoofdtrainer van de voetbalvereniging Nieuw-Buinen aan de slag gaan. De 48-jarige oefenmeester zal hiermee de vertrekkende Eric Prins gaan opvolgen.

Loewi heeft inmiddels een behoorlijke staat van dienst binnen de vereniging en kan dan ook als man van de club worden bestempeld. In het verleden was hij als speler één van de vaste krachten van het eerste elftal van Nieuw-Buinen. Na deze periode heeft Loewi een aantal diverse functies binnen de technische staf van de club bekleed. Zo was de clubicoon in het seizoen 2010/2011 als interim-trainer nog verantwoordelijk voor lijfsbehoud in de 1e klasse, waarna hij werd aangesteld als trainer van het 2e elftal om vervolgens als hoofdtrainer bij SJS aan de slag te gaan. Dit seizoen is Loewi actief als Adviseur Voetbaltechnische zaken binnen de vereniging.

De rol van Adviseur Voetbaltechnische zaken zal aansluiten bij zijn nieuwe taken als hoofdtrainer. Een grote taak zal namelijk zijn om de huidige jonge selectie verder te ontwikkelen en de doorstromende talentvolle jeugd in te passen in de eerste selectie.

Wij wensen Loewi veel succes toe!