• Nieuwe hoofdtrainer m.i.v. seizoen 2022-2023

13 jan 2022
  • M.i.v. het nieuwe seizoen zal Hindrik Snijders de nieuwe hoofdtrainer zijn van onze eerste selectie.

Met Hindrik (34) halen wij een ‘oude’ bekende terug bij de club. Hij was vanaf 2009 t/m 2013 de eerste doelman en heeft de promotie naar de hoofdklasse in 2013 meegemaakt.
    Op dit moment is Hindrik nog verbonden aan zaterdag 4e klasser HS’88 uit Hoogezand maar is, na drie seizoenen, toe aan een nieuwe uitdaging.

Als keeper heeft Hindrik zijn jeugdopleiding genoten bij BV Veendam om vervolgens zijn weg te vervolgen via Appingedam, Nieuw-Buinen, Be Quick, ACV en af te sluiten bij Veendam 1894. Na zijn actieve spelerscarrière is hij zich gaan focussen op het trainerschap en is hij bij Veendam 1894 een succesvolle jeugdtrainer geweest van o.a. JO19-1. Sinds seizoen 2019-2020 is hij hoofdtrainer bij HS’88 waar hij momenteel met de selectie de koppositie bezet.

De visie van Hindrik en de club sluiten goed op elkaar aan en dit hebben wij vandaag bekrachtigd door het ondertekenen van de samenwerkingsovereenkomst. Wij heten hem van harte welkom en wensen hem veel succes.

Op de foto: v.l.n.r. Casper Oost (Voetbaltechnische zaken), Hindrik Snijders, Siert van der Laan (Voorzitter)