• Nieuw Buinen steekt sponsoren hart onder de riem

9 mei 2020 Beheerder
  • Niet alleen wij als voetbalclub ervaren de negatieve gevolgen van het coronavirus. Ook onze trouwe sponsoren hebben afhankelijk van hun branche hiermee te maken. Vandaar dat voetbalvereniging Nieuw Buinen ze een hart onder de riem wil steken en waar mogelijk een helpende hand toe te reiken.

Vandaag is er naar alle sponsoren een mailing uitgestuurd om ze een hart onder de riem te steken.

Ook onze sponsoren/partners hebben het zakelijk zwaar te verduren en zien hun omzet terugvallen en moeten alle zeilen bijzetten om deze tijd door te komen. Daarom willen we onze sponsoren graag een hart onder de riem steken en roepen wij onze leden op om nu, maar ook na de coronacrisis onze sponsoren te steunen en om lokaal bij onze sponsoren te kopen! #weesloyaalkooplokaal

Klik HIER om te zien wie onze hoofdsponsor is en wie onze subsponsoren zijn.

Klik HIER om te zien wie onze jeugdsponsoren zijn.

Klik HIER om te zien wie onze overige shirtsponsoren zijn.

Klik HIER om te zien wie onze reclamebord sponsoren zijn.