• Hoofdsponsor Subsponsor Subsponsor
 • Nieuw Buinen JO8-1 - Wedde JO8-1

  22 mei 2023
  |
  • 0
 • Zaterdag 20 mei mocht JO8-1 thuis aantreden tegen vv Wedde JO8-1.
  De weergoden zaten ons weer mee en dan is het toch jammer dat het seizoen al weer bijna voorbij is. De mooie zonnige dagen komen er weer aan, alleen hoeven we nog maar 1 wedstrijd dit seizoen te spelen.
  We wilden natuurlijk graag de ongeslagen serie voortzetten en iedereen stond dan ook al vroeg op het voetbalveld. Wij waren al aan het overspelen toen Wedde het sportpark betrad.

  Het werd een hele leuke wedstrijd welke gelijk op ging.
  De eerste helft ging kwamen we dankzij doelpunten van Yossef en Lion op een 2-0 voorsprong, maar Wedde kwam heel goed terug, waardoor we ranja gingen drinken met een ruststand van 2-2.
  Nieuw Buinen was iets minder scherp dan de andere wedstrijden, misschien wel door het mooie weer. Doordat ze op de training altijd zo fanatiek zijn, kwam het fanatisma in mij naar boven.
  Ik vroeg nog even aan de ouders of ik gewisseld kon worden, maar dat werd met een lach afgedaan. Wedde kwam dan ook 2x op voorsprong.
  Gelukkig konden wij uiteindelijk toch weer lachen, door doelpunten van Yossef, Lion, Milan (2x) en Sam en goed keeperwerk door Niek was de eindstand 7-4.

  Waarschijnlijk zal ik het vaker zeggen, maar het was weer een leuke ochtend met een leuk voetballend team.
  Uiteraard mogen we het belangrijkste niet vergeten: het plezier straalde vanaf het betreden van de Buunerdrome tot het verlaten ervan, weer van de gezichtjes af... Top!

  Groet, Erwin, trainer JO8