• Nieuw Buinen JO11-1 tegen SJS JO11-1

18 sep 2021
  • Vandaag de eerste thuiswedstrijd. Waarbij het team is uitgebreid met speler Owen.

Het team was om 9.15 uur aanwezig voor de warming up, onder begeleiding van Wouter.
    Om 10.00 uur start de wedstrijd tegen SJS JO11-1.

De eerste helft:
    De eerste minuten gaan voorbij waarbij in de elfde minuut er bijna gescoord is door Nieuw Buinen. De eerste helft heeft SJS iets meer balbezit maar beide teams laten mooie aanval- en verdedigingsacties zien. De eindstand van de eerste helft is 0-2.

Tweede helft:
    De rust heeft team Nieuw Buinen nieuwe energie gegeven. In de eerste minuut scoort Tijn en in de minuut heeft Rutger een doelpunt gescoord. Hierna volgen kansen voor beide teams. Voor SJS vallen in de tweede helft 5 doelpunten maar de jongens van Nieuw Buinen hebben het ze niet makkelijk gemaakt. Er waren veel schoten op doel en de verdediging heeft ontzettend goed zijn best gedaan. In de laatste minuut weet Mike nog een doelpunt te scoren.
    De eindstand van vandaag is 3-7.

Er waren veel supporters voor beide teams, er hing een sportieve sfeer en na de wedstrijd keken de jongens terug op een leuke wedstrijd.

Volgende week naar Assen voor de wedstrijd: Asser Boys JO11-1 – Nieuw Buinen JO11-1.

Met dank aan Bas, Wouter & Marcel en leidster Dianne.