23 sep 2019
    |
    • 0
  • Zondag 22-09-2019 stond de eerste competitiewedstrijd van het seizoen op het programma. Thuis tegen de ‘witte muizen’ uit Blijham. Er kon vandaag helaas geen beroep worden gedaan op Thijs Hateboer (schorsing), Denny Feiken, Robert Tieks (vakantie) en Frank Schijff (ziek).
    Al vrij snel was het Arne van de Made die de score opende met een treffer in de 13de minuut. Daarna was het Eddy Schoenmaker die binnen 10 minuten na de openingstreffer voor de 2-0 en de 3-0 zorgde. ASVB bleek niet opgewassen tegen Nieuw Buinen. Na de rust werd de score verder vergroot door een penalty genomen door Roy Feiken (4-0) en in de 83ste minuut bepaalde Rick-Jan de Vries de eindstand op 5-0. Een prima start van het seizoen van onze hoofdmacht. De foto’s zijn gemaakt door Harold Woortman. Meer foto’s zijn te vinden op http://bartjefoto.jouwweb.nl/…/sport-2…/vv-nieuw-buinen-asvb.