• Nationale Voetbaldag 12 juni

8 jun 2021
  • Aanstaande zaterdag 12 juni doen wij mee aan de Nationale Voetbaldag van het Oranjefonds en de KNVB. Hiervoor hebben we allerlei leuke attracties gehuurd en voetbalspellen bedacht. Omdat sommige teams in de ochtend nog wedstrijden moeten spelen in de Regiocup gaan we starten in de middag.

De groepen zijn als volgt ingedeeld (graag een kwartier van tevoren aanwezig zijn):
    O8 t/m O11: van 13.00 tot 14.30 uur
    O13 en O15: van 14.45 tot 16.15 uur
    O17 en MO19: van 16.30 tot 17.30 uur

Van de trainers en leiders verwachten wij dat zij hun eigen team tijdens de spellen begeleiden.

De leden van onze club hoeven zich niet op te geven, zij zijn automatisch ingeschreven voor deelname. Mocht iemand echt niet kunnen komen dan graag even een bericht naar de trainer laten sturen. Vriendjes en vriendinnetjes mogen ook meedoen, maar deze moeten zich wel opgeven (zie info op de flyer).

Er is tevens een terras (conform de huidige terrasregels) waar een kop koffie, een Aa-tje en/of een zakje snoep o.i.d. gekocht kan worden. De weersvoorspelling is goed, dus wij hebben er goede hoop op dat het een leuke middag gaat worden.

Graag tot zaterdag!