• Martin Schuiling aangesteld als TC Dames- en Meidenafdeling

18 mei 2021
  • De 55-jarige Martin Schuiling zal met ingang van het nieuwe seizoen de technische coördinatie van de Dames- en Meidenafdeling op zich gaan nemen.

De geboren en getogen Knoalster heeft de gehele jeugdafdeling doorlopen bij SC Stadskanaal tot aan de senioren. Na jaren verdienstelijk in eerste elftallen te hebben gespeeld bij o.a. Stadskanaal en Borger heeft hij op 35-jarige leeftijd zijn TC2 behaald en is hij hoofdtrainer geworden bij 4de klasser PJC in Nieuwe Pekela. Onder zijn leiding is PJC destijds gepromoveerd naar de 3e klasse. Hij is ook hoofdtrainer geweest bij o.a. MOVV, Borger en Gasselternijveen en heeft in zijn verdere loopbaan verschillende jeugdteams getraind.

Martin gaat de trainers en de trainingen van de Dames- en Meidenafdeling van onze club verder en beter begeleiden om zo onze voetbalsters verder op te leiden zodat zij op een hoger niveau kunnen voetballen.
    Al sinds 2019 is hij verbonden aan onze club als trainer van MO19-1 en dit zal hij volgend seizoen ook blijven doen.

Zowel Martin als wij hebben veel zin om te beginnen aan deze nieuwe uitdaging en wij wensen hem veel succes!