• Laatste officiële wedstrijden gespeeld

14 mei 2022
  • Gisteravond vond de laatste speelronde van het seizoen in de 7x7 competitie plaats. Onze heren 45+1 waren te gast op het sportpark bij SJS alwaar er 1 wedstrijd werd gewonnen, 1 verloren en 1 gelijkgespeeld.
    Deze wedstrijden waren voor een aantal 'oudgedienden' de laatste officiële matches omdat zij aangegeven hebben te zullen stoppen met het spelen van wedstrijden. Zij hangen echter hun voetbalschoenen nog niet aan de wilgen; ze blijven wekelijks gezamenlijk trainen en wellicht af en toe eens meedoen met een vriendschappelijk toernooitje. Tonny, Folgert, Hans, Henderi, Johnny, Bert en Hein dank voor jullie jarenlange trouwe aanwezigheid en mochten wij gaan starten met walking football zijn jullie van harte welkom 😉!