• Kanaalstreek zaalvoetbaltoernooi

17 dec 2019 Beheerder
  • In 2015 is het kanaalstreek zaalvoetbaltoernooi ontstaan door een samenwerking van FC Ter Apel '96, SC Stadskanaal en VV Musselkanaal. Zij waren van mening dat het zaalvoetbaltoernooi georganiseerd door de KNVB tijdens de winterstopniet meer aan de verwachtingen voldeed. Door enkele mensen binnen deze verenigingen werd er contact gezocht en na een gezamenlijk overleg was de eerste editie in het seizoen 2015-2016 geboren. Sinds 2016 doen wij ook mee aan dit zaalvoetbaltoernooi.

Inmiddels is het toernooi een jaarlijks terugkerend evenement met meer dan 30 deelnemende pupillenteams en zien we jaarlijks meer dan 200 lachende gezichten in de sporthallen voorbij komen waarbij het motto is: 'Plezier gaat voor de prestatie'.

Van onze vereniging doen de volgende teams mee:

Nieuw Buinen JO8-1

Nieuw Buinen JO9-2G

Nieuw Buinen JO9-1

Nieuw Buinen MO11-1

Nieuw Buinen JO12-1

Er is een website waar de programmering en de uitslagen te zien is: www.kanaalstreekzaalvoetbaltoernooi.nl.

We wensen alle deelnemers veel plezier!