• Jumbo Ballenactie

16 jun 2021
  • Start Ballenactie
    Vanaf vandaag zijn we gestart met de Ballenactie, in samenwerking met Jumbo Froukje Sloot en Jumbo Poststraat. Met deze actie willen we ballen inzamelen voor onze vereniging. Help je mee? 🧡

De aanschaf van nieuwe ballen is altijd een hele uitgave. Helemaal nu onze club de afgelopen tijd flink wat inkomsten is misgelopen door alle coronamaatregelen en we zouden graag alle teams bij aanvang van het nieuwe seizoen willen voorzien van nieuwe ballen. Daarom komen we in actie!

Iedereen die vv Nieuw Buinen een warm hart toedraagt kan meedoen. Via onze actielink kun je een bal doneren aan onze club. Zo willen we er samen voor zorgen dat het balletje gewoon kan blijven rollen bij vv Nieuw Buinen. Jumbo heeft al € 75,00 gedoneerd, dus de eerste ballen zijn al binnen 💪🏻. Deze actie loopt van 16 juni tot en met 13 juli.

Doneer een bal
    Klik op onderstaande link om een bal te doneren:
    www.ballenactie.nl/vvnieuwbuinen

Actie doorsturen
    Ken je iemand anders die zou kunnen helpen? Stuur de actie gerust door!