• Hart onder de riem voor Reind Meems

9 aug 2021
  • Afgelopen week is bij ons bekend geworden dat Reind Meems ernstig ziek is. Reind was in de 80/90-er jaren van grote waarde als spits in onze eerste selectie. Zo was hij o.a. bepalend door 2x te scoren in de promotiewedstrijd naar de eerste klasse tegen Musselkanaal in de tijd dat ons elftal onder leiding stond van Aty Rasters en Appie Schipper. Na zijn actieve voetbalcarrière is Reind de club altijd trouw gebleven en is een graag geziene gast op ons sportpark.

Reind is gelukkig weer thuis en ondergaat momenteel behandelingen om de progressiviteit van zijn ziekte af te remmen. Wij willen hem graag een hart onder de riem steken. Het idee is om hem een heleboel kaarten te overhandigen zodat we hem daarmee laten zien dat wij allemaal aan hem denken. Het zou fantastisch zijn als er een groot aantal kaarten bij hem kunnen worden afgeleverd. Dus steek Reind ook een hart onder de riem en stuur je kaart naar het volgende adres:
    vv Nieuw Buinen
    o.v.v. Hart onder de riem voor Reind Meems