• Hoofdsponsor Subsponsor Subsponsor
 • Geslaagd tentenkamp Jeugdafdeling

  2 jul 2023
  |
  • 0
 • Geslaagd tentenkamp! ⛺️
  Van 1 op 2 juli organiseerde de activiteitencommissie voor het eerst een tentenkamp voor onze jeugdleden (JO8 t/m JO15, MO13 en MO15).
  Ruim 80 kinderen meldden zich zaterdag om 17.00 uur bij het complex waar we begonnen met gezamenlijk patat eten. Na het eten werden de tenten ingeruimd. Dit bleek nog even een uitdaging maar al snel werd er een grote tent beschikbaar gesteld, een paar vaders opgetrommeld en stond er een extra tent waar de volledige JO8, JO9 en JO10 in konden slapen. Terwijl de jongste jeugd een disco in de kantine hadden vermaakte de oudere jeugd zich met hun favoriete bezigheid: een balletje trappen. Ondertussen bouwde Jordi van der Werf van 'Werf Events' verschillende spelelementen op. Daarna volgde een avond vol met spellen en spelen. Rond half 11 gingen de JO8, JO9 en JO10 richting kleedkamers voor de pyjama's en tanden poetsen en was de kantine voor de oudere jeugd. Tot half 1 werd er nog gefeest en 'gechild" en toen was het ook voor de rest tijd om hun slaapplek op te zoeken. Tot ruim 4 uur bleef het onrustig, maar ach, het is ook een feest zo'n tentenkamp!
   
  Om half 6 zaten de eerste vroege vogels alweer rechtop, terwijl sommigen wakker gemaakt moesten worden voor het ontbijt.
  Na een heerlijk ontbijt was het de bedoeling om nog een toernooi te spelen maar de korte nacht begon velen parten te spelen. Gelukkig waren de eerste ouders er al op tijd en konden de kinderen weer met hun ouders mee naar huis. Wij verwachten dat ze allemaal een rustige middag hebben gehad 😉
  De activiteitencommissie wil alle vrijwillige ouders die hebben geholpen tijdens het avondprogramma, de nacht, het ontbijt en het ochtendprogramma hartelijk bedanken voor hun inzet. Zonder jullie hulp was het niet mogelijk geweest om het kamp te organiseren! 👏
   
  We kijken terug op een fantastisch kamp, we hebben genoten (zelfs met maar een paar uurtjes slaap). Wat ons betreft voor herhaling vatbaar!
   
  Sportieve groet,
   
  De Activiteitencommissie