• Geen punten maar wel een leuke wedstrijd

7 sep 2021
  • Afgelopen zaterdag is de eerste wedstrijd van het voetbalseizoen 2021-2022 voor team Nieuw Buinen JO11-1.
    Na de eerste trainingen sinds de zomerstop en het heropeningsfeest op 28 augustus jl. vanwege de verduurzaming van het sportpark Buunerdrome vertrok het team al vroeg naar Hoogezand.

Het is even zoeken naar de kleedkamers maar na het omkleden stapt het team met veel motivatie en enthousiasme het veld op. De teams starten met de warming up gevolgd door een minuut stilte vanwege het plotseling overlijden van een speler van Hoogezand JO19-1.

Eerste helft
    Om 9.00 uur start de eerste helft.
    De eerste minuten beginnen rustig en aftastend. De negende minuut volgen er vlak achter elkaar twee schoten op doel welke goed gehouden worden door keeper Glenn. In de veertiende minuut valt het eerste doelpunt voor Hoogezand. Er waren veel aanvallen vanuit beide teams, zij wisten elkaars doel goed te bereiken. De verdediging en de keepers van de teams lieten ook veel spannende acties zien. Een doelpunt voor Nieuw Buinen bleef uit.

Tweede helft
    De tweede helft was een mooi vervolg op de eerste helft. Er werd sportief gespeeld en beide teams kunnen kansen creëren en aanvallen van de tegenpartij stoppen. Dit keer geen goal voor Nieuw Buinen maar de fun-factor in en om het veld was ruimschoots aanwezig. Met een eindstand van 9-0 kijken de jongens van Nieuw Buinen en hun supporters terug op een leuke wedstrijd.

Op naar de volgende wedstrijd op 18 september a.s.: Nieuw Buinen JO11-1 - SJS JO11-1.

Met dank aan de trainers Bas en Marcel en de leidster Dianne.

Algemeen bericht:
    Onze club kan altijd nieuwe vrijwilligers en sponsoren gebruiken, dus mocht je interesse hebben en/of iemand kennen die hier een bijdrage aan wil leveren dan verwijzen wij jullie voor nadere informatie naar https://www.vvnieuwbuinen.nl/vrijwilligerscommissie of https://www.vvnieuwbuinen.nl/sponsorcommissie.
    Vrijwilliger kun je zijn op allerlei gebieden; op het trainingsveld, op en rond het sportpark, in en om het gebouw en in de ondersteuning (bijvoorbeeld: deelnemen commissie(s), ICT-ondersteuning, etc..) iedereen is welkom!