• Even voorstellen: Rolf Beekman (nieuwe jeugdvoorzitter)

14 jun 2021
  • Mijn naam is Rolf Beekman, ben 38 jaar en ik woon met mijn vrouw Debbie en 2 kinderen, Lars en Bente, al vanaf mijn kindertijd vlakbij het mooie complex van onze club. Ik ben verpleegkundige in de wijk bij Buurtzorg, een baan waar ik veel uitdaging en plezier in beleef. Inmiddels voetbalt mijn hele gezin bij Nieuw Buinen; Debbie bij de Vrouwen 7x7, Lars bij JO11 en Bente bij JO8 en ikzelf tot voor kort in het derde elftal en zal komend seizoen gaan spelen bij het eerste c.q. tweede.

Mijn jeugdjaren heb ik gevoetbald bij de club waar mijn vader ook altijd speelde namelijk Seta (want zo was dat in die tijd) maar ben op 17-jarige leeftijd bij Nieuw Buinen gaan voetballen. Ik kwam in de A-junioren dat destijds getraind werd voor René Alberts. Sindsdien is mijn hart oranje gekleurd en ondanks dat ik op latere leeftijd ook nog wel bij andere clubs gespeeld heb, kom ik toch altijd weer terug bij de ‘Buunermondjes’ omdat het voelt als thuiskomen.

Toen ik laatst een gesprek had met één van de zittende bestuursleden voelde ik er wel wat voor om iets te gaan betekenen voor de club. Ik had begrepen dat de functie van Jeugdvoorzitter nog vacant was en die wil ik graag gaan invullen. Na een gesprek te hebben gehad met een aantal leden van het bestuur heb ik volmondig “Ja” gezegd. Ik wil mij gaan inzetten voor de jeugd want bewegen is gezond, zeker in de buitenlucht, dus sporten is eigenlijk een must. Maar afgezien daarvan droomt ieder kind ervan om op dat voetbalveld even Messi, Ronaldo of Lieke te zijn. Ongeacht hun talent of status. Aan ons als vereniging wat mij betreft de uitdaging om ieder kind zijn of haar droom waar te laten maken, liefst op zijn of haar maximale niveau, maar altijd veilig, fair en sportief. En natuurlijk met plezier.

Nieuw Buinen is blij met een jeugdvoorzitter met een oranje hart en hoopt hiermee het jeugdvoetbal steeds beter en leuker te maken. Met de start van de Regio cup in de maand juni komt langzaam maar zeker weer zicht op “normaal” competitievoetbal vanaf augustus. Heel de voetbalwereld kijkt er nu al naar uit. Weer wekelijks trainen, wedstrijden spelen, winnen, verliezen, feestjes vieren, teleurstellingen verwerken. Maar alles met elkaar beleven en het verenigingsleven weer inhoud geven, dat is waarnaar uitgekeken wordt. En met dat vooruitzicht lijkt de start van Rolf perfect getimed!

Wij wensen Rolf veel plezier en succes!!