• Dringend jeugdtrainers gezocht!

21 aug 2020 Beheerder
  • Dringend trainers gezocht voor JO8-1 en JO13-1!

Wij zijn op zoek naar gedreven en ambitieuze jeugdtrainers die komend seizoen onze JO8-1 of JO13-1 willen trainen. De club hoopt trainers te vinden die relevante ervaring als jeugdtrainer hebben. Bij voorkeur trainers met een diploma echter is dit geen vereiste. Daarnaast moet plezier voorop staan, dit is immers waarom we op voetbal gaan. Ook is het belangrijk dat je bij wilt dragen aan de ontwikkeling van onze spelers.

vv Nieuw Buinen is een ambitieuze club die haar jeugdopleiding graag wil verbeteren conform het Jeugdplan. Als trainer bij onze club krijg je begeleiding van de Hoofd Jeugdopleiding (HJO). Daarnaast krijg je de kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen, want de afgelopen jaren hebben verschillende trainers TCIII diploma’s en/of andere cursussen gehaald via de vereniging.

We komen graag met je in contact als je bij wilt dragen aan de ontwikkeling van onze jeugdspelers en daarnaast de kans wilt krijgen om jezelf te ontwikkelen. Mocht je geïnteresseerd zijn, stuur dan een mail naar jeugdopleidingen@vvnieuwbuinen.nl. Hierop zullen wij contact met je opnemen.