• Jeugdtrainer gezocht!

15 jun 2021
  • Jeugdtrainer gezocht voor JO11-1!

Wij zijn op zoek naar een gedreven en ambitieuze jeugdtrainer die komend seizoen onze JO11-1 wil trainen. De club hoopt een trainer te vinden die relevante ervaring als jeugdtrainer heeft, bij voorkeur met een diploma echter is dit geen vereiste. Daarnaast moet plezier voorop staan, dit is immers waarom we op voetbal gaan. Ook is het belangrijk dat je bij wilt dragen aan de ontwikkeling van onze spelers.

vv Nieuw Buinen is een ambitieuze club die haar jeugdopleiding graag wil verbeteren conform het Jeugdplan. Als trainer bij onze club krijg je begeleiding van de Hoofd Jeugdopleiding (HJO). Daarnaast krijg je de kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen, want de afgelopen jaren hebben verschillende trainers TCIII diploma’s en/of andere cursussen gehaald via de vereniging.

We komen graag met je in contact als je bij wilt dragen aan de ontwikkeling van onze jeugdspelers en daarnaast de kans wilt krijgen om jezelf te ontwikkelen. Mocht je geïnteresseerd zijn, stuur dan een mail naar jeugdopleidingen@vvnieuwbuinen.nl. Hierop zullen wij contact met je opnemen.