• Hoofdsponsor Subsponsor Subsponsor
 • SUPPORTERSVERENIGING VV NIEUW BUINEN

  Vol met ideeën is een enthousiaste groep vrijwilligers van start gegaan met het vernieuwen van de Supportersvereniging. Graag stelt de nieuwe commissie van de Supportersvereniging DeOranjeZijde zich aan u voor!

  Beste sportvrienden,

  Langs deze weg willen wij ons voorstellen als (nieuwe) commissie van de Supportersvereniging vv Nieuw Buinen “DeOranjeZijde”. Een commissie gevormd uit leden die al jaren positief verbonden zijn aan de vereniging.

  “Wij hebben als doel de sociale bindingen tussen de leden via activiteiten te onderhouden alsook het organiseren van sfeeracties rondom wedstrijden van het eerste elftal. Wij streven ernaar om leuke activiteiten voor jong, oud, haar en hem het gehele seizoen door te organiseren”.

  Er zijn al nieuwe activiteiten in ontwikkeling zoals een Pubquiz, Bingo met een thema, Voetbaltoernooitjes, Wedstrijd FC Groningen bijwonen, etc. Daarover later meer….

  Een ieder die vv Nieuw Buinen een warm hart toedraagt kan donateur worden van de supportersvereniging. Donateurschap kost slechts € 35,00 per seizoen. Van dit geld worden de activiteiten en de sfeeracties bekostigd. Lid worden kan door het aanmeldformulier in te vullen (verkrijgbaar in de kantine).

  Binnenkort kunnen wij ook merchandise zoals bijvoorbeeld sjaaltjes, vaantjes, petjes, sleutelhangers, etc. in de clubkleuren en voorzien van het logo van onze vereniging aanbieden. Als je donateur wordt van de supportersvereniging krijg je als welkomstcadeau een sjaaltje.

  Heeft u leuke ideeën, suggesties of tips, meld het ons. Wij houden ons van harte aanbevolen.

  Met sportieve groet,

  Dennis Wever (voorzitter supportersvereniging), Robin Poppema (penningmeester supportersvereniging) en Ruben Poelman (secretaris supportersvereniging).

  Commissieleden: Joep Blaauw, Marnick Klein, Mads Klok, Jeffrey Potze, Mike Schipper en Raoul van der Zwaag.