• Corona update

15 nov 2021
  • Beste vrijwilligers en leden,

Helaas is de overheid genoodzaakt om wederom heftige maatregelen in te stellen. De samenleving wordt weer hard geraakt en ook wij als voetbalvereniging.

De volgende coronamaatregelen gelden:
    * Alle senioren en jeugdspelers kunnen blijven voetballen.
    * Publiek is helaas niet meer welkom, zowel bij trainingen als wedstrijden. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders. Het brengen en halen van (jeugd)spelers mag uiteraard; wij verzoeken u vriendelijk niet op het sportpark te komen.
    * Houdt u aan de door de overheid opgestelde ‘spelregels’ en maak het onze trainers/leiders ‘niet lastig’. Ga alstublieft niet met hen in discussie. Onze trainers en leiders (en het bestuur) hebben de coronaregels niet bedacht!
    * In de kleedkamers en kantine gelden de coronabasismaatregelen:
    1) Was vaak en goed uw handen.
    2) Houd 1,5 meter afstand.
    3) Blijf thuis bij klachten en laat u direct testen.
    * De kantine is alleen toegankelijk voor de spelers, scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders die een CTB kunnen laten zien (iedereen van 18 jaar en ouder) als ze willen plaatsnemen op de vaste zitplaatsen in de kantine.
    * Het afhalen van eten/drinken uit de kantine (door de bovengenoemde personen) kan zonder CTB maar wel met een mondkapje.
    * De kantine is op trainingsavonden gesloten en zal in het weekend uiterlijk om 20.00 uur sluiten.

Deze regels blijven voorlopig tot 4 december 2021 van kracht.
    Bestuur vv Nieuw Buinen