• Club van het Jaar verkiezing

  19 apr 2021
  |
  • 0
 • Doe mee en laat jullie veerkracht zien.

  Het is zonder twijfel een uitdagend jaar geweest voor alle sport- en cultuurverenigingen. Gelukkig is ons verenigingshart sterk en doen wij ons best om creatief invulling te geven aan de dingen die nog wel kunnen. Om zo extra inkomsten te genereren voor onze club maar ook om de binding met onze leden en de buurt te behouden en te versterken. En niet te vergeten hebben wij het afgelopen jaar ons verduurzamingstraject eindelijk in werking kunnen stellen en het streven is om deze binnenkort af te ronden.

  Ben je ook trots op o.a. het verduurzamingstraject die wij het afgelopen jaar gerealiseerd hebben? Doe dan mee aan de verkiezing Club van het Jaar 2021! Deze verkiezing is een initiatief van de Rabobank in samenwerking met o.a. NOC*NSF. De ambassadeurs van deze verkiezing zijn Erben Wennemars en Typhoon. Zij dragen de sport- en cultuurwereld en deze verkiezing een warm hart toe. Zij weten als geen ander hoe belangrijk een vereniging kan zijn om plezier in je sport of culturele activiteit te hebben. Dat dit de basis kan vormen voor levenslang plezier en wie weet voor een succesvolle carrière in sport of cultuur. De verkiezing Club van het Jaar is onderdeel van Rabo ClubSupport waar Erben voorzitter van is. Bekijk hier het promofilmpje van Erben en Typhoon 

  Prijzen
  Als club maken wij kans om winnaar te worden van onze gemeente, de provincie of zelfs van heel Nederland. Naast de eervolle titel ‘Club van het Jaar’ en alle lokale, regionale en landelijke media-aandacht, ontvangen de landelijke winnaars een masterclass naar keuze van een expert en een professionele promovideo.

  Stemmen
  Van 19 april tot 24 mei kan er gestemd worden via deze link https://www.clubvanhetjaar.nl/-sportclub-borger-odoorn

  Op 26 mei worden de gemeente- en provinciewinnaars bekend gemaakt.
  Meer informatie https://www.clubvanhetjaar.nl/verkiezing