• Hoofdsponsor Subsponsor Subsponsor
  • Club van 50

    De Club van 50 is een initiatief van de sponsorcommissie van vv Nieuw Buinen met als doel om meer betrokkenheid te creeren en de vereniging te ondersteunen door middel van de aanschaf van benodigdheden ten bate van het algemeen gebruik door leden. Voor het bedrag van €50,00 per jaar word je lid van de Club van 50.

    Door lid te worden van de Club van 50 steun je de vereniging. Daarnaast krijg je een vermelding op de website en op het publicatiebord en op het tv-scherm in de kantine. Ook heb je medezeggenschap over de besteding van de opbrengst en word je op de hoogte gehouden van de activiteiten van de Club van 50. Verder ontvang je natuurlijk eeuwige roem!

    Voorafgaand het voetbalseizoen zal de sponsorcommissie twee of meerdere doelen gaan bepalen voor de Club van 50. De leden van de Club van 50 kunnen vervolgens een doel kiezen. Elk lid heeft namelijk het recht om zijn/haar stem uit te brengen.

    Draag jij de vereniging ook een warm hart toe? Wordt dan ook lid van de Club van 50! Vul dan het aanmeldingsformulier in (te verkrijgen in de kantine) of meld je aan via clubvan50@vvnieuwbuinen.nl