• Hoofdsponsor Subsponsor Subsponsor
 • Betalen? Per 01-01-2023 alleen nog maar met Pin!

  17 nov 2022
  |
  • 0
 • Vanaf 01-01-2023 gaan we volledig over op pinnen en kan er dus alleen nog maar betaald worden door middel van pinnen. Dit geldt zowel voor de kantine als bij de entreekassa. De club kiest hiervoor om een aantal redenen:

  1. Snel, gemakkelijk en simpel! Vrijwel iedereen is in het bezit van een bankpas en de pinapparaten bij vv Nieuw Buinen zijn ook geschikt om contactloos te betalen. Pinbetalingen gaan in de regel ook sneller dan contante betalingen.


  2. Veiligheid, omdat er geen contant geld meer is in de kantine wordt het werken voor de vrijwilligers in de kantine veiliger.


  3. Tijdswinst, het kost vrijwilligers relatief veel tijd om kasgelden klaar te leggen, te tellen en af te sluiten. Al deze stappen hoeven na het overgaan op alleen pinbetalingen niet meer genomen te worden


  4. Uitbannen van kasverschillen, door over te gaan op alleen nog maar pinbetalingen zullen er vrijwel geen verschillen (zowel over als tekort) meer zijn.

  5. Kosten besparen. Het afstorten van contant geld kost tegenwoordig meer dan een pintransactie. 

  Wij zijn ons ervan bewust dat het overgaan op alleen pinbetalingen in het begin misschien voor verwarring gaat zorgen. Bijvoorbeeld omdat iemand geen bankpas bij zich heeft en nog niet van de verandering op de hoogte was. Maar wij gaan ervan uit dat iedereen snel gewend zal zijn aan de gewijzigde manier van betalen en we snel de voordelen van het alleen nog maar pinnen ondervinden.