• Beste sportvrienden,

Naar aanleiding van de algemene ledenvergadering gehouden op 27 november 2020 zijn er 4 nieuwe bestuursleden gekozen en toegetreden tot het bestuur. Dit zijn Jacqueline Huiting, Jeroen Wolgen, Cindy de Vries en Siert van der Laan.
    Afgetreden zijn Erik Kuipers (jeugdvoorzitter) en Erik Bos (algemeen bestuurslid). Wij betreuren hun aftreden maar hebben begrip voor hun keuze en wij hebben ze uiteraard hartelijk en passend bedankt voor de inzet die zij geleverd hebben voor de club.

Vervolgens werden op de bestuursvergadering van 8 december de functies onderling ingevuld:
     Voorzitter: Siert van der Laan
     Secretaris: Cindy de Vries
     Penningmeester: Menno Klok
     Accommodatiebeheer: Jeroen Wolgen
     Horeca: Jan Rijkens
     TC heren/jongens: René Alberts
     TC dames/meisjes: Jacqueline Huiting

Alle bestuursleden hebben enorm veel zin om het reilen en zeilen van onze vereniging in goede banen te leiden. Klik hier voor de contactgegevens van bovenstaande personen en de overige functies. Er zijn ook nog een aantal vacatures binnen de vereniging. Als u interesse hiervoor heeft dan horen wij dat graag. Klik hier om deze te bekijken.

Jeugdcommissie
    Graag zouden wij zien dat er weer een jeugdcommissie gevormd wordt. Deze commissie is voor de club toch geen onbelangrijke commissie. Een jeugdcommissie zoals we het voor ogen hebben bestaat uit een voorzitter, een secretaris, een wedstrijdsecretaris en een actieve activiteitenbegeleider (die vervolgens ook lid is van de activiteitencommissie). De jeugdvoorzitter maakt bij voorkeur deel uit van het hoofdbestuur. We doen dan ook een dringend beroep op mensen om een jeugdcommissie te vormen om de belangrijke schakel van de jeugd te vertegenwoordigen binnen de vv Nieuw Buinen. Indien u hiervoor belangstelling heeft, ideeën over heeft en de uitdaging zou willen aangaan zijn we uiteraard graag bereid om hierover met u in gesprek te gaan en bespreken hoe we hier gezamenlijk vorm aan kunnen gaan geven.

Jongerencommissie
    Om ook jongeren meer deelgenoot te maken van onze vereniging zoeken we jongens en meisjes die hiervoor een jongerencommissie willen vormen voor het organiseren van allerlei jongerentaken en -activiteiten. Als een jongerencommissielid speel je bij voorkeur in onze jeugd O19/O17 waarbij het team een goede verdeling heeft tussen jongens en meisjes en ook met de andere leeftijdscategorieën betrokkenheid heeft. Zien jullie hier een uitdaging in om als jongere jullie geluid te laten horen binnen de vereniging klop dan gerust eens bij ons aan en we gaan in gesprek. Per slot van rekening is de jeugd de toekomst van onze vereniging!