• Bekerderby eindigt in gelijke stand

20 sep 2021
  • Zondag 19-09 speelden wij de laatste wedstrijd in de bekerpoule, tegen SC Stadskanaal. Al vroeg in de wedstrijd kwamen wij op een 2-0 achterstand. Maar net zo gemakkelijk als Stadskanaal op voorsprong kwam gaf het deze ook weer weg en wisten Mike Schipper en Alwin Engelkes te scoren. We gingen de rust in met 2-2 op het bord.
    Na de thee kabbelde de wedstrijd voort met nog een kans voor ons om de wedstrijd met winst af te sluiten, echter wist Mike Schipper net niet te scoren na een prima voorzet. Met nog 20 minuten speeltijd liepen de gemoederen wat hoog op in het veld en werden er 2 rode kaarten getoond, 1 voor ons en 1 voor Stadskanaal. Hierna wisten beide partijen niet meer te scoren. Eindstand 2-2. Hiermee is ons bekeravontuur helaas voorbij.