• Ballenactie voor komend seizoen

20 aug 2020 Beheerder
  • Het huidige seizoen is afgelopen, we kunnen vooruitkijken naar volgend seizoen. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan, want er zijn nog veel zorgen over de financiële gevolgen van het coronavirus en alle maatregelen voor vv Nieuw Buinen.

We willen echter voorkomen dat deze crisis ook volgend seizoen het voetbalplezier van onze (jeugd)leden verpest. Help je mee?

Ballenactie

We hebben voor volgend seizoen 100 nieuwe ballen nodig. Een hele aanschaf in deze lastige tijd. Daarom organiseren we een Ballenactie.

Iedereen die vv Nieuw Buinen een warm hart toedraagt kan meedoen. Via onze actielink kun je een bal doneren aan onze club. Zo willen we er samen voor zorgen dat de bal straks gewoon weer kan rollen bij vv Nieuw Buinen. Want als balletje straks weer rolt, komt de rest ook wel weer!

Doneer een bal

Klik op onderstaande link om een bal te doneren:

www.actielink.nl/nieuwbuinen

Actie doorsturen

Ken je iemand anders die zou kunnen helpen? Stuur de actie gerust door!