• Hoofdsponsor Subsponsor Subsponsor
 • Algemene informatie Wedstrijdzaken

  De wedstrijdsecretaris van onze club is Ria Spelde. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06-41649516 en per email op wedstrijden@vvnieuwbuinen.nl

  Speeldagenkalender Noord seizoen 2021/2022. Klik HIER om deze te bekijken en te downloaden.

  Nieuwe opzet Pupillenvoetbal O8 t/m O12 met ingang van seizoen 2021-2022. Klik HIER voor meer informatie. 

  Tuchtzaken: hiervoor kun je contact opnemen met de secretaris van de vereniging Cindy de Vries via secretaris@vvnieuwbuinen.nl

  Afgelastingen

  De consul bepaalt of er gespeeld kan worden bij extreme weersomstandigheden en/of dat het speelveld niet bespeelbaar is. De consul communiceert dit met de wedstrijdsecretaris die vervolgens de betrokken teams informeert en de wedstrijden aflast in Voetbal.nl.

  De KNVB kan ook wedstrijden aflasten. Dit wordt via knvb.nl gecommuniceerd als de wedstrijden in districten en/of categorieën worden afgelast. 

  Wanneer zijn de afgelastingen bekend?
  Uiterlijk op vrijdagavond om 20.00 uur zal er bekendgemaakt worden welke wedstrijden zaterdag zijn afgelast. In uitzonderlijke gevallen zal dit op zaterdag om uiterlijk 6.00 uur gebeuren. Voor de zondagwedstrijden geldt: deze worden uiterlijk op zaterdagavond om 20.00 uur gecommuniceerd en in uitzonderlijke gevallen uiterlijk zondagochtend 06.00 uur.

  De afgelastingen worden gecommuniceerd via de website knvb.nl, de twitteraccounts van de KNVB (incl. de districtsaccounts) en via Voetbal.nl (website en app).

  Wat te doen bij twijfel?
  Kijk op de website of de app van Voetbal.nl óf in de Wedstrijdzaken-app. Neem bij twijfel contact op met jouw eigen leider dan wel trainer/coach.

  Bij extreme hitte of extreme kou kan de KNVB of de thuisspelende vereniging bepalen of de wedstrijden van de JO11 en jonger,
  worden afgelast. Deze beslissing wordt genomen door onze consul. Hij informeert tijdig de wedstrijdsecretaris die vervolgens de leiders van de betreffende teams en de bezoekende verenigingen informeert. Daarnaast zijn afgelastingen ook te vinden op Voetbal.nl (app en site).