• Activiteitencommissie

Hallo leden en vrienden van VV Nieuw Buinen.

Met ingang van seizoen 2019-2020 zijn wij gestart als activiteitencommissie van de voetbalvereniging. Bestaande activiteiten blijven, zullen we proberen een positieve draai aan te geven, zullen we coordineren en uiteraard zullen we proberen met een positieve 'vibe' nieuwe activiteiten te gaan organiseren.

Een enorme uitdaging, daar zijn we ons wel degelijk van bewust! Maar wij gaan ervoor! Heb je zelf leuke ideeen voor activiteiten binnen de vereniging....benader ons! Wij zullen aftrappen met een aantal leuke activiteiten op eerste pinksterdag, 9 juni 2019. Alle activiteiten worden aangekondigd op onze website en op onze clubpagina op Facebook. Like onze Facebookpagina dus snel zodat je niets mist!

Heb je zelf ideeen voor een leuke activiteit, heb je vragen of andere opmerkingen? Spreek een van ons gerust aan of stuur een mail naar:

Activiteiten Melanie, Stephanie, Kim, Gineke activiteiten@vvnieuwbuinen.nl

Groet,